Skip to content

Proclaimer

Kars Schaap is verantwoordelijk voor alle informatie van deze website. Hij belooft de informatie zo actueel mogelijk te houden en zal dan ook regelmatig de informatie bijwerken.

Klopt er iets niet?

Als je merkt dat iets niet klopt of als de site hapert, laat het hem dan even weten. Hij kan het dan verbeteren.

De informatie op deze website is misschien niet geschikt voor het doel waarvoor je het hebt geraadpleegd. Wees daar dus voorzichtig mee. Neem direct contact met ons op als je onjuiste of verouderde informatie op deze website aantreft. We zullen samen zoeken naar een oplossing.

Links naar andere websites

Deze website bevat ook links naar andere websites voor specifieke of aanvullende informatie, zoals bijvoorbeeld de links naar Spotify en Linkedin. De links naar andere sites worden regelmatig gecheckt, zodat ze actueel en betrouwbaar zijn. Daar kun je op vertrouwen. Kars kan helaas niet verantwoordelijk zijn voor wat er op die andere sites gebeurt.

Tekst en beeld

Alle foto’s, illustraties, vormgeving en teksten op deze website zijn van Kars, gaan over Kars en maakt hij zelf. Hij vindt het niet leuk als je die foto’s, illustraties, vormgeving en teksten gebruikt voor je eigen doelen. Als je er netjes om vraagt, is hij best bereid om samen met jou te kijken naar wat wel en niet mogelijk is.